perjantai 18. lokakuuta 2013

ei

tässä ole yhtään mitään ihanaa...kun on 2 villasukat ja tossut ja silti palelee
vaikka meidän keittiönlattia on tosi lämmin nyt kun se on lämpöeristetty, mutta EI EN PIDÄ TALVESTA EN...mihin se kaunis lämmin sysky katosi ???
...no kyllä tähän taas sitten tottuu....

Halaus ! Lämmintä Viikonloppua !

2 kommenttia:

  1. Hei taas! Se lämmin syksy on palannut tänne. On sateista ja harmaata mutta lämpöä +12. Niin vain jäi käymättä minultakin puodissasi vaikka aikomus oli. Oli jo elokuuta kun ajelimme Parkanosta Jyväskylään ja matkalla näin viitan missä Pohjaslahti olisi. Ja maisemat oli niin kauniit. Arvelin ettei puotisi ole enää auki ja matkaakin oli Kuopioon saakka. Jospa sitten ensi kesänä.... Olihan meillä kaunis ja lämmin kesä. Ukkonen hätyytteli alkukesästä mökillä ja heinäkuussa saimme sinilevän vieraaksi, eikä ollut yhtään mukavaa. Tomaatit kypsyi melkein kaikki ulkona ja kasvihuoneessa, herneitä tuli kiitettävästi alun hankaluuuksien kanssa mutta porkkanat jäi meillä pieneksi. En kyllä niitä juuri kastellut, siinä varmasti syy. Tyrnejä sentään saatii runsaasti omalta pihalta. Niitä poimittiin sormet piikin reikiä täynnä. Nyt on sitten harava heilunut ja vähän puhallinkin pörissyt. On siinä niin kova ääni että naapurit taitaa tykätä huonoa, mutta kun on noita luonnonkivipintoja niin pakko puhaltaa muuten on männynneulasta joka raossa. Mukavaa syksyn jatkoa sinne, kesä loppuu sitten virallisesti ensi viikonloppuna kun taas kellojakin siirretään. Ensi lumi tuli ja meni mutta kyllä sitä varmaan vielä saadaan. t. sisko

    VastaaPoista
  2. Oi Sisko =) täälläkin palasi lämpö jälleen...saisi minun puolesta jatkua ensi kesään asti. Kesä oli todellakin ihanan lämmin lukuunottamatta sitä juhannuksen jälkeistä ukkos myrskyä mistä taisit saada myön osan niskaasi kun tällä alueella kovasti ryskyi.Tyrnejä hienoja c-pommeja, mutta kamalia kerätä =) Olisin myös saannut poimia niitä yhdeltä naapurilta, mutta totesin että parempi jättää muille =) Lehtipuhallin on varmasti tarpeen kun kivisiä pintoja putsaailee....muutenhan ne joutuisi nyppimään käsin pois ;) Minä pääsin helpolla kun Lassi kunnon miehen tavoin....(kun saa ison uuden leikkikalun ) puhalteli meidän pihan kokonaan.... ja tais vähän naapuriakin avittaa kun oli niin innoissaan ;) Nyt ne kellotkin on siiretty ja eilinen tuntui tosi pitkältä päivältä...kissien rytmi meni taas vähän sekaisin, mutta eiköhän ne siihen totu....Mukavaa siksyn jatkoa myös , ja tulet sitten ensi kesänä käymään puodissa !

    VastaaPoista