tiistai 22. joulukuuta 2015


maalaiselämää toivottaa oikein oikein ihanaa lämmintä ja leppoista joulua !

Arja & Lassi ja kissit 

4 kommenttia:

 1. Olipa mukavaa löytää blogisi, mutta harmi, etten pystynyt liittymään lukijaksi. Mukavia joulun välipäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos =) tervetuloa ! Tarkoitukseni olisi vuodenvaihteen jälkeen vähän päivittää blogin ulkonäköä ja täytyypi samalla lisätä lukija gadget ;) Leppoisia joulun välipäiviä myös !

   Poista
 2. Moikkelis ja kiitos postista! On ollut hulinaa ja huisketta. Joulupäivä oltiin kaksistaan mutta muina päivinä on ollut porukkaa, vimpat lähti iltapäivällä. Joululaulut tuli käytyä laulamassa ja joulukirkossakin oltiin aattona, edellisestä kerrasta olikin mennyt muutama vuosi. Uusivuosi taidetaankin ottaa vastaa hyvin rauhallisesti. On tää joulunaika kivaa mutta ihan mukava on ajatella että taas päästään valoisaa aikaa kohti. Lunta ei ole näkynyt mutta muutama aste on pakkasta. Myrsky jätti meidät aikalailla rauhaan. Muutama vuosi sitten tapaninpäivänä kaatui kyllä iso mänty muutaman metrin päähän talosta. Meni naapurin puolelle ja oli toisen naapurin puolelta. Nyt taidan mennä lukemaan joululahjakirjaa, syödä vähän suklaata ja nauttia....
  Oikein mukavaa vuodenvaihdetta sinne! toivoo sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis Sisko myös =) Kiitos samoin postista ! Joulunne On kuulostanut jouluiselta sillei mukavasti ja sopivasti ;) Meilläkään ei myrsky onneksi riehunut...olin jo vähän varautunut...että jos,mutta onneksi ei. Aatto olimme minun mamman luonna ja sitten olemme olleet vaan...sukalaata...punaviiniä...hedelmiä...ja syömistä....Lassi on viettänyt kesälomaa ;) kun jäi kesällä viettämättä... ;) Mukavaa vuodenvaihdetta sinne teille myös ! Ja niin kohtahan sitä saa taas kaivaa siemeniä esille ;)

   Poista