perjantai 8. elokuuta 2014

jee

meille on tulossa JUHLAT

siis meille molemmille tärkeät mammat saadaan tänne
nyt Sunnuntaina. Lassin äiti 93v. ja mun mamma 79v.
Me ollaan haaveiltu tästä jo jonkun aikaa ja nyt se onnistuu.
toinen 3h.ajomatkan päästä ja toinen 2h. ajomatkan päästä.
Olen kaivanut posliineja esille suunnitellut ruokajuttuja
ja siivonnut...siis sillei kun mammat katsoo...siivonnut =)
pyyhkinyt pölyjä vähän joka paikasta mistä nyt ei normaalisti
tule pyyhittyä.

No onpahan tullut talo siivottua kerrankin kunnolla !

Lämpöistä Elokuun alkua !

halaus

2 kommenttia:

 1. Heipparallaa! Toivottavasti kutsut onnistuivat hienosti. Mahtoipa mammoilla olla keskenäänkin paljon juttua. Oma äitini on 82v ja usein viemme häntä mukanamme entiselle kotipaikalle näin kesäaikaan kun siellä itse käymme tekemässä hommia. Jouluna sitten haetaan syömään ja saa nähdä muunkin porukan. Joskus on vähän raskasta kuunnella samat jutut muutamaan kertaan peräkkäin mutta jälkeenpäin on kuitenkin hyvä mieli että tuli tehtyä. Jokos siellä on säilötty talven varalle? Tällä on mehustettu niin että kohta tulee jo korvistakin. Mustaherukka innostui tekemään valtavasti ja isoja marjoja ja nyt niitä on sitten tehty mehuksi ja laitettu pakkaseenkin tyttären smoothieta varten. Mustikkapaikankin lopuksi löysimme joten aamupuuromarjat tyrnin seuraksi on saatu. Aamupala on terveellinen mutta valitettavasti loppupäivän syömiset ei niinkään... Mukavaa loppukesää! Ihanaa kun on sopivan lämmintä. Terkuin sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Juhlat meni upeasti =) Mammat jaksoi nuohota joka nurkan ja kuulemma tarvittais vähän remonttiapua heiltä ;) aikoivat myös muuttaa meidän yläkertaan kun ovat sen ensin remonteraaneet =) Hissi kuulemma olisi vaan tarpeellinen.

   Viime viikko meni Äidin asioita hoidellessa olin hänen luona kyläilemässä ja kävin myös vanhassa kanttarelli paikassa, mutta laiha oli vielä saalis. toivottavasti sateet toisivat toivoa, viimekesän sieni sato on jo käytetty. Kasvimaata olen alkanut tyhjentämään, sateet vaan meinaa kiusata hommaa, remonttikin on taas aloitettu. Pidän puodin vielä ensi viikonloppuna auki. Päästään vasta sen jälkeen tositoimiin remontin suhteen.
   Lämpöisiä syyspäiviä ! koska kyllä se siltä alkaa jo tuntumaan =)

   Poista