torstai 31. joulukuuta 2015

ja

niinpä...tämäkin vuosi alkaa olemaan paketissa...


näillä 4 kuvalla vielä joulusta toivottelemme upeaa uutta vuotta 2016 !

Tämä kohta mennyt vuosi on ollut hyvä vuosi monessa mielessä...
ensi vuosi on meidän jo 10 vuosi maalla ja se on viimepäivinä pohdittanut meitä....lähinnä ajatuksella mihin se 10v. on mennyt.
Eli ensi vuosi on vähän niin kuin juhla vuosi koko vuosi !

Koska hetkeäkään emme vaihtais pois =)

Lämmin ajatus
ja varokaa raketteja !

edit.tarkistus laskennan jälkeen se 10 vuosi alkaakin vasta joulukuu 2016.....

2 kommenttia:

  1. Loppiaisiltaa! Pakkanen paukuttelee nurkkia, ihan 28 ei oo vielä mennyt rikki mutta ehkä ensi yönä. Mitenköhän mun päärynäpuuni selviää... Täällä on vähän sairastettu pikku flunssaa. Pienet jouluvieraat toivat taudinsiementä ja tottahan sen nyt saa vaikka mistä. Käsiäkään ei oo enää aikoihin tullu pestyä niin ahkerasti kuin sikataudin aikana. Raketit oli kauniit ja katselimme niitä hyvän matkan päästä. Kaupungin ilotulitus oli, en kyllä tiedä menikö verorahoista vain sponssasko joku. Teillä näyttää kivan tunnelmalliselta. Ja kissat tietysti vartiossa... Mukavaa vuoden jatkoa ja lämpimät terveiset! t. sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä oli eilen 29,5 pakkasta aamulla :( joten päivät on kyllä mennyt puukaminaa lämmittäessä...ole siitä NIIIIN iloinen,ja onneksi naapurilta olemme saanneet ostettua hyvää polttopuuta :) Kylällä järjestettiin myös ilotulitteet olimme niitä myös katsomassa ja sen jälkeen kotiin lämpöiseen. Kun minulla on näitä autoimuuni sairauksia,niin olen tottunut siihen että pesen käsiä koko ajan...kun saan helpommin flunssa pöpöjä, nyt pakkasella kädet vaan kuivaa aivan kamalasti....ja niin olen nyt pari talvea syönnyt sinkki tabletteja...ovat kai auttaneet kun vielä olemme pysyneet terveinä. Toivottavasti teilläkkin alkaa helpottamaan. Tänään taas Soneralla on joku data vika,mutta onneksi meillä on dna tässä i pattissa niin pääsen jotenkin kutenki nettiin :) Kissit on harrastaneet lintubongausta ahkerasti...kun julmasti olen ne sisälle teljennyt....ja niinpä onneksi nämä pakkaset hellittävät....ei ole nenää tullut ulos pistettyä :) lämpimät terveiset takaisin !

      Poista