torstai 23. kesäkuuta 2016

äh

ensiksi oli Huhtikuu...ja sitten yhtä äkkiä olikin jo juhannus...äh..oli aivan pakko kun istahdin tähän koneelle lukea muutama vuosi taaksepäin blogia. Kirjoituksia juuri tästä ajasta.
ja ainahan minulle on käynnyt niin tässä huhti-kesän vaihteessa että olen niin uppoutunut kaikkeen siihen mukavaan tekemiseen,mitä kevät tuo tullessaan.
Remontti,piha ja puoti.Keväässä on myös upeata se energia minkä valo tuo tullessaan...tuntuu siltä että haluaisi tehdä kaiken samaan aikaan.
No kaikkeahan ei mitenkään kerkeä ja sitten tuleekin se juhannus, se milloin tulee tunne, että voi ei joko nyt on juhannus ? Minulla on huomenna vielä kesäpuoti auki ja sitten yritän viettää juhannuksen riippumatossa jonka vihdoinkin 5v.ajattelemisen  jälkeen sain hankittua =)


maalaiselämää toivottelee mukavaa juhannus aikaa...ja toivotaan auringon paistetta ! Lämmin ajatus !

ps.yritän juhannuksen jälkeen päivittää kevään piha hommat muistiin taas tänne...

2 kommenttia:

  1. Moikkelis! Kyllä näyttää kutsuvalta tuo riippumatto. Meille hankittiin sellainen jaloilla oleva, kun ei ollut sopivia puita. Ei kyllä ole tullut makoiltua eikä ole hyvän mallinenkaan. Lidlistä tuli siepattua kun oli mukamas niin edullinen. Muutenkin meni juhannus touhussa ja hääräämisessä kun oltiin taas isolla porukalla mökillä. Ilmoista ei nyt kyllä voi valittaa yhtään. Hyttyset tai meilläpäin sääsket olisivat kyllä voineet pysyä poissa. Lapsetkin olivat paukamia täynnä, vaikka ei tuo paljon näyttänyt tahtia haittaavan. Uusia perunoita, mansikkakakkua, grilliherkkuja, saunomista ja yhdessäoloa niistä on meidän juhannus yleensä tehty. Yksi tykkää kalastaa ja nytkin oli järvellä monta tuntia ja vieläpä yöllä. Onneksi komea kuha sentäs sattui virveliin. Luonto on nyt kauneimmillaan ja lintujen sirkutusta kuuluu joka puolelta. Puutarhassa talvi teki jonkinverran tuhoja mutta onneksi hedelmäpuut ja alppiruusut säästyivät. Kukinta kyllä menetettiin mutta uutta lehteä kyllä tuli. Kasvimaallakin voidaan hyvin muuten paitsi herneen kanssa on ollut ongelmaa. Joko linnut on vieneeet siemenet tai sitten en ole kastellut tarpeeksi. Noissa laatikoissa multa kuivuu niin äkkiä. Mukavaa kesän jatkoa sinne! Instassa olenkin joskus katsellut hienoja ottamiasi kuvia. Ja nyt mökkipyykin kimppuun.... terveisn sisko

    VastaaPoista
  2. moikka Sisko =) taas kesti vastaus...huono minä,puodissa on riittänyt mukavasti vipinää ja se on pitänyt kiireisenä, mutta sehän on vain mukavaa. Olen tasan 2 kertaa kerennyt olla riippumatossa,kun ostin sitä Lassi sanoi,että et kumminkaan siinä ole....no aijon kyllä vielä olla ;) Ihanalta kuulostaa teidän juhannus just sellaiselta perheen kanssa olemiselta. Säät todellakin suosi juhannuksena ja hyttysiä jopa meillä on ollut aivan kamalsti. Normaalisti ei ole lähes ollenkaan. Mulla perenna penkeissä oli aikamoisia aukkoja talven jäljiltä ja olen nyt hankkinut jonkun verran uusia...tarkoitus olisi tänään huomenna saada ne maahan. Se on totta että laatikoissa kuivuu nopeampaa,mehän kun mursketta laitettiin ympärille upotettiin laatikot syvemmälle maahan...on auttanut ongelmaan jonkun verran. Murkut ovat minulla meinanneet valottaa laatikoita, viimeksi laitoin kanelia sipulille ja porkkanalle, katsotaan autaako,kun ei mitään myrkkyjä voi multaan laittaa. Kiitos ihanasta viestistäsi ja mukavaa kesän jatkoa sinne myös ! Minä lähden nyt puutarhaan kun laitoin puodin kiini.

    VastaaPoista