torstai 5. marraskuuta 2015

puusoffalle

paikka.
Se on nyt keittiössä
Se on minun ja Galan uusi lempipaikka.
Sen takana on patteri joten siinä on tosi lämmin olla.
Minun ja Galan mielestä.

Keittiö on elänyt aika paljon sen jälkeen kun siitä viimeksi olen kuvia tänne laittanut...siis kaapin paikat ovat siirtyneet jos jonkun verran.
Onneksi tämä ei ole sellainen juuri siihen tilattu ja asennettu keittiö.
Niin niillä kaapeilla on ollut mahdollista vaihdella paikkaansa.
Ei niin ettäkö mieli vaihtuisi koko ajan, vaan kun jotkut asiat ovat vain aiheuttaneet lumipallo efektin.
Pientä hienosäätöä on vielä tulossa, mutta eiköhän ne nyt aika lähellä ole sitä mitä tulevat olemaan.


2 kommenttia:

  1. Hei! Kun herrat isoolla kirkolla hioivat sotea niin siellä ollaan sitten keskitytty someen.... Tuo puusohvahan on kuin tehty tuohon. Sivustavedettävältä minäkin aamukaffeet juon. Siihen saa vielä jalatkin pitkäksi. Kahvinjuonti palasi kuvioihin muutaman viikon katkon jälkeen. Nyt yritetään olla vaihteeksi gluteiinittomalla ja ainakin se on jollain tavalla helpompaa. Nyt vain pitäisi viitsiä leipoa kun noin kaupan gluteiinittomat ovat niin hirveän hintaisia. Kumma juttu muuten on se että nyt mielestäni laktoosinsietokyky on parantunut vaikka tätä "kokeilua" on ollut vasta kuukauden verran. Meillä ollaan myös erittäin tyytyväisiä tähän lämpimään syksyyn. Yritystila joka lämpiää vain sähköllä haukkaa aikamoisen tilan budjettiin kovilla pakkasilla. Niitähän on kyllä lupailtu tälle talvelle mutta toivotaan että ennustus on ennustus. Huutokauppaelämää on taas vietetty ja tavarat sen kun lisääntyy. Mutta oli se vaan hienoa isänpäivänä syödä irja-lautasilta. Anoppini nimi oli Irja. Soppaskoolia kauan ihailin mutta nyt niitä on neljä! Siinä on ehkä muutama liikaa mutta kyllä maltan niistä sitten taas aikanaan luopuakin. Nyt täytyy lähteä lankakopalle, pukinpussissakin on vielä tilaa.t. sisko

    VastaaPoista
  2. He =) näinhän siinä kävi...tosin tuli sitä sote-soppaakin ihmeteltyä...Puusoffalla on myös hauska tarina, mun isällä oli tapana ottaa siinä lepoasento päivällä, ja kun heille meni niin keittiön ovesta näkyi hänen jalat...koska soffa oli hänelle liian lyhyt =) no minulla menee jalat tähän soffaan myös hyvin ja usein siinä on kissikin sylissä =) Voi toivottavasti gluteiiniton auttaisi. Kävin itse aikamoisen ruljanssin aikoinaan lävitse erinlaisten ongelmien takia. Ja nyt ruokavalio on laktoositon sekä ei punaista lihaa...on toiminut minulla jo 20 vuotta.Sais vain lämpö jatkua niin sähkölaskut pysyisivat sopivina =) Oi Irja kalusto =) Huutokaupat ovat vaarallisia ! Löysin juuri huuto netin kautta meille kasan vanhoja messinkisiä ovenkahvoja joita olen metsästänyt vanhoihin oviin.....niistä olen iloinen. Vanhaan taloon yritän löytää vanhoja asioita sillei sopivasti. 4 sopppaskoolia ! jonkun voi silloin vahingossa jopa rikkoa ;) niin ei harmita niin paljoa....Sukkia on minullakin työn alla....mutta itselle ja Lassille. Mukavaa päivää vaikka harmaata onkin !

    VastaaPoista