perjantai 28. elokuuta 2015

ah

aurinko

pakollinen Gala nauttii kuva...
ah aurinko...ei huolen häivää...maailmassa...

2 kommenttia:

  1. Hei! Voi kunpa sitä osaisikin ottaa elämän noin rennosti kuin Gala! Kirjoitin jo aamupäivällä pitkän kommentin mutta en tiedä mihin ;) ainakaan sitä täällä ei näy. No, marjojen kanssa on touhuttu ja vähän vieläkin on urakkaa jäljellä. Mehua on koko suvulle ja mustikatkin riittää. Kanttarellejakin vähän on pakkasessa. Teillä on sitten ollut vähän viemäriharmia... Ja tietenkin osasit siinäkin nähdä hyvät puolet. Onhan se toki niin että kiviä ei ole koskaan liikaa ja kyllähän tuo kesäkeittiö on myös hyvä juttu... Meillä on ollut vähän pienemmät harmit kuin siellä. Pupu oli keksinyt tulla aidan alta kasvimaalle ja niin oli salaatit syöty, lehtikaaleista osa, pavuista alalehdet ja porkkanoista osa oli tehnyt katoamistempun .Siellä se pupu ruokaili parhaillaan kun tulimme mökiltä. Tomaatit meillä ei meinaa kypsyä lainkaan. Toivottavasti nämä ihanat lämpimät vielä jatkuis jonkun aikaa. Synttäreitä täälläkin on vietetty omalla porukalla. Mies täytti vuosia ja jälkikasvu sitä vähän tuuletti. Pussi päässä vietiin huvipuistoon vuoristoradalle ja kartingia ajamaan. Mukavaa kuitenkin jutuista päätellen oli ollut.
    No niiin tässähän nämä jutut tuli hieman lyhennettynä versiona kuin aamulla. Toivottavasti painan nyt oikeaa nappia. Niin ja olihan se tosi mahtava nähdä! Oikein pitkä ja lämmin hali - siskolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gala kyllä osaa nauttia elämästä =) Se itse tehty mehu on kyllä aina parasta, mun mamma vielä jaksaa ja haluaa tehdä mehuja joten sieltä tulee aina talven mustaviinimarja mehut. Onneksi viemäri ongelmat saatiin ratkaistua, kellarissa on nyt tuuletus päällä...ja sitten vielä pitäisi jälkisiivous tehdä...antaa nyt hajujen vähän hälvetä ennen kun mene pesemään paikkoja...yök...Hain eilen kasan tomatteja kasvihuoneesta ja puhuimme siitä,että vaikka ne teettävät työtä...niin kyllä se maku on jotain aivan muuta...Voi pupua sillähän on ollut herkku ateriat ;) Meilläkin on niitä tässä pihalla, mutta ilmeisesti kasvulaatikot ovat just se verran korkealla että eivät ole ymmärtäneet kurkkia niihin. Kuulostipa hienoilta juhlilta =) Oikein pitkä ja lämmin halaus takaisin !

      Poista