maanantai 6. lokakuuta 2014

meille

sitten tuli kyläilemään se pahuksen miss tai mister murhpy..
ja se viihtyi / vihtyy ??? ilmeisesti meillä kauhean hyvin, kun se ei kahta ilman kolmattakin meni jo ohitse...

Meillähän keittiöön tuli Ihana iso liesituuletin
(kuva viime syksyltä...)
No ensiksi sen valot lopetti toimimasta..okei ei valoja..
Sitten laitoin sen päälle ja oikealla puolella liesituulettimen vieressä olevasta
hormista alkoi pöllyämään n.100 vuotta vanhaa nokea ja muuta ryönää, vaikka
liesituuletin laitettiin eri hormiin, niin jostain syystä...todennäköisesti pahuksen naakkojen takia se hormi on kai mennyt tukkoon.

Ja sitten kun taas laitoin sen yksi päivä päälle se ei pihatanutkaan?
Eli se lopetti sitten toiminnan kokonaan....
Hieno se kyllä on, mutta sillä ei tee mitään.

No yksi ilta kuuntelin että meidän vesipumppu piti liikaa meteliä
ja kyllä se laukesi, no se oli jo ennestään kahdesta pumpusta koottu. Kun
uudempi pumppu jonka takuu oli just mennyt viimetalvena umpeen laukesi silloin jo kerran ja Lassi yhdisti kahdesta pumpusta siihen osat.

Onneksi se oli Perjantai. Lauantaina kauppaan ja uusipumppu
paikalleen...meni viikko Lassi ei ollut kotona...kuuntelin taas että pumppu
piti kauheta meteliä. Menin kellariin ja en edes uskaltanut avata kellarin ovea
vaan juoksin ottamaan sulakkeen pois.
Uusi pummu oli sitten jumittanut jonkun painetasaus juttunsa janosti paineet aivan liian korkealle jonka seurauksena tulovesi putki oli murtunut sen verran että se suihkutti vesiä pitkin seiniä. Meidän onneksi kellari on tosi hyvä se on rakennettu kivijalan sisälle ja valettu betonista siellä on myös hyvät lattiakaivot.


Montaskos tässä jo oli 5...
 No jatkuu...

Sinä iltana kun olin maalanut keittiön lattian uudestaan. Olin menossa
nukkumaan ja kävin juomassa...mitä mun villasukka kastui !!!

Astianpesukone oli vähän aikaa sitten sammutettu ja lattialla oli VETTÄ !
Kuivaamaan ja asiaa selvittämään. Astianpesukoneen poistoletku oli murtunut
vain noin 1cm.verran,mutta sen verran että se oli pulputtanut sitä vettä lattialle  

Onneksi se viisas remonttimies joka meillä asuu oli tehnyt vesieristeen laatan alle...eli tilannehan olisi ollut se että kaikki vesi olisi valunut lattiarakenteiden lävitse lämpöeristyksiin.Nythän se toimi just niinkuin piti nosti veden lattialle eikä valunut rakenteisiin. Varmuuden vuoksi otimme kumminkin tältä osin saumaukset auki koska olivat märät...saavat nyt kuivua rauhassa.

 Nyt vois kulkaa mun puolesta Murphyt jatkaa matkaansa...tai no joo menin viime viikolla hammaslääkäriin, kun hammas oli särkenyt jo jonkun aikaa...ja niinhän siinä kävi että minusta tuli harvahammas ;)
Jo juurihoidettu hammas oli ärtynyt ja eihän sille enää voi mitään tehdä ei muuta kuin pois...Onneksi se on poskihammas ja alkaa jo olemaan rauhottumaan päin...Lassi sai sitten mulle uuden lempinimem "senkin harvahammas "...

hei hei Murhpy...


edit.phyt korjattu hpyksi....;)

6 kommenttia:

  1. Toivottavasti Murhpy on jatkanut matkaansa eikä löydä tietänsä takaisin :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. He :) arvaa tavasinko näin sanasokeana ja lukihäiriöisenä ihmisenä....monta kertaa murphy....murhpy....hpy... phy ;)

      Poista
  3. En mä edes huomannut sunkin kirjoittavan sitä väärin, oman mokani vaan korjasin :)......täällä siis toinen lukihärönen ;)

    VastaaPoista
  4. No jopas teillä on ollut harmitusta kerrakseen. Toivottavasti ikävät yllärit nyt sitten loppuivat tähän. Positiivista on kuitenkin asenteesi kun näet tapahtuneissa aina jotain hyvää siten että oli joku onni onnettomuudessa ettei käynyt pahemmin. Yritän itse myös nähdä asiat noin mutta aina se ei onnistu. Ja sitten kasvimaalle... Perunoita kasvoi kolmessa paikassa. Kotona parhaimmat mutta ei paljoa kun vain yhdessä kasvulaatikossa. Muualla pieniä kuin mitkä ja toisessa paikassa myös rupisia. Porkkanat jäivät myös pieneksi. Punajuuret hyviä ja sipulit myös. Valkosipulia ei lasketa. Herneitä tuli loppukesästä niin että isäntäkin sai kyllikseen. Itse en niistä piittaa mutta mummin mussukat tykkää... Pelakuut kukoisti ja itse eka kertaa kasvattamani ahkeraliisat olivat todella ahkeria kukkimaan. Omenia saatiin sen verran mitä muutaman vuoden vanhoista puista nyt voi tulla ja päärynäpuukin antoi sen verran että on hilloakin. Hilloista puheenollen jääkaappi on niin täynnä purkkeja että ei paljon muuta mahdu. Pakastimeenkaan ei pysty vielä pullaa leipomaan. Marjoja saimme siis runsaasti. Tänään siivosin pihaa ja tuntuu että saa jo talvi tulla. Takkatulta on jo pidetty ja muutama kynttiläkin poltettu. Viikonloppuna olimme mökillä tekemässä syyshommia kun yhtäkkiä taivas tummui ja alkoi sataa. Mies vitsaili että taitaa tulla ukkonen. Ei menny kauankaan kun sähkö meni hetkeksi poikki ja kuului mahtava jyrinä. Ukkonen se täytyi olla vaikka lokakuun puoliväli melkein. Kuuluikohan teillä? Nytpä lopetan tämän romaanin ja toivottelen mukavaa loppusyksyä! terveisin sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Sisko =) olen kai sellainen yleis positiivinen,kaikissa asioissa kai on aina joku hyvä puoli ? ;) Tosin myönnän että Isän kuoleman jälkeisissä mainigeissa on minunkin positiivisuuteni ollut todella kovalla koetuksella, mutta tämäkin on sitten vain koettava.

      Meillä ei ole ukkonen jyrähdellyt ja mikä IHANAA lämpö palasi takaisin, aamulla kuulin Tampereen radiosta että tänään on 2 astetta lämpöisempää kuin juhannuksena ! Sopii minulle. Ihanaa loppusyksyä myös....ja niin kohtahan on jo joulu ja sitten taas kevät =)

      Poista