torstai 2. toukokuuta 2013

ja kyllä

olen alkanut taas ompelemaan ja puuhailemaan kesäpuotia varten
joten kesä tulee ja puoti avaa ovensa 8.6 vaikka just nyt se tuntuu aika kaukaiselta se kesän tulo nimittäin =)

Halaus !


4 kommenttia:

 1. Oi, mite söpönen pikku-neidin essu-mekko! Jospa oliskin vielä noin pieniä prinsessoja.
  Minulla on kaksi tyttöä, (nyt jo aikaa sitten aikuisia) heidän ollessaan pieniä, ompelin heille aina juhlamekot itse, useinmiten samanlaiset. Vanhojentanssiais-juhlapuvut kummallekin, niissä olikin jo haastetta enemmän.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli jostain syystä ihan hillitön halu tehdä pikkuisia essu-mekkoja.Tein mekkoja kummitytölleni kun hän oli pieni =) Nyt ei niitä enää tarvitse on jo sen verran iso.Tanssiais pukujen tekeminen on varmasti ollut haaste =) ja jos ovat ne "huolineet" päällen olet silloin onnistunut erittäin hyvin =) prinsessat saattavat olla välillä niin VAAATVIA;) ja se on se antava puoli käsitöiden tekemisessä....onnistumisen tunne =)

   Poista
 2. Heippa! Mukavaa etttä olet palannut ja mukavaa että innostusta riittää tekemiseen. Kerrassaan söpöliini tuo mekko. Minulla on kaksi pikkuista lapsenlasta, molemmat tyttöjä. Äitinsä osaa myös heille tehdä mitä ihanimpia vaatteita ompelemalla. Mummille jää sitten kudinpuikkojen ja virkkuukoukun kilisyttäminen. Nyt kyllä muiden töiden lisäksi vie aikaa taimikasvatus ja harmitus kun ei noita ole saanut ulos. Onneksi huomiseksi lupaa lämmintä säätä. Tomaatintaimet ovat jo kasvaneet hurjan pitkiksi roikaleiksi ja tietenkin olen sekoittanut mikä on mitäkin lajiketta. On se kumma kun sitä luulee muistavansa mutta kun koulii niin sittenhän ne on sekaisin... Oikein mukavaa viikkoa!!! toivoo sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sisko =) Kiitos =) Päivä kerrallaan....se menee =) Olen myös itse ollut täysin pihalla tällä viikolla kun on ollut niin kaunis ja vihdoinkin lämmin sää...."pientä" kukkamaiden hienosäätöä ja kasvimaan kopsuttelua =) Sain naapurilta tomaatin taimia myös kun omat jäi nyt kasvattamatta ja naapuri oli kasvattanut liikaa =) niinhän siinä yleensä käy....yrttejä kasvatin vielä itse kun ne kerkesi tähän kevät huumaan....ja eihän se haittaa vaikka ne tomaatin taimet on sekaisin kyllä sen sitten näkee kun ne kasvaa ;) Mukavaa viikonloppua !

   Poista