keskiviikko 30. tammikuuta 2013

olen

ahkeroinnut 
työhuoneessa
tarkastajan läsnäolessa
juu jatka vaan...
suoraan menee....

Dantte on niin auttavainen...

2 kommenttia:

  1. Ahkeroihan sinä siellä vaan, eipä tiedä vaikka puodissasi poikkeaisinkin ensi kesänä. Ompelukset on varmaan mukavaa hommaa kun ulkona on kylmää tai liukasta. Minä olen ihan tumpelo ompeluhommissa mutta puikot ja virkkuukoukku kilkkaa kyllä ahkerasti. Tuohon autokirjoitukseen sen verran että miedänkin isäntämies on tosi kätevä rakentelemaan isoa ja pientä mutta auton konepellin alle on melko turha mennä katselemaan. Onneksi meillekkin on löytynyt täältä uudemmaltakin kotipaikalta henkilö joka senkin homman osaa. Ovat kyllä kullanarvoisia. Aurinkoisia kevätpäiviä t. sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) kovasti ahkeroidaan....tosin se on välillä vähän vaikeata kun Dantten mielestä minun pitäisi silitellä sitä eikä ahkeroida =) tämäkin on vähän kun toi auto homma....toiset osaa toista ja toiset jotain muuta....onneksi niin ,muutenhan me kaikki oltaisiin NIIN täydellisiä.Osaan kyllä tehdä sukkia,mutta minun käsiala on vähän niin ja näin...sanon aina että nämä ovat näitä Arjan sukkia =) pysyvät kyllä koossa....ja todellakin ovat kyllä kullanarvoisia nämä autonkorjaajat jotka ovat hyviä.
      ja TERVETULOA poikkeamaan ! jos tulette kesäretkelle tänne päin =) ilmoittelen myöhemmin puodin aukioloaikoja...Aurinkoisia kevätpäiviä myös !

      Poista