perjantai 24. elokuuta 2012

paisti

ja sen pienet kaverit...
Muistatte varmaan paistin
siis sen jolla oli monta emäntää...
no tänään kun katsoin ulos ikkunasta
ja joo...puskassa oli...
jotain mustaa ja matalaa...
ja vaanivaa
siis niitä on 9 kpl kaiken kaikkeeaan....ja ne osaa lentäää...
ja niillä on vihainen emo...
joten ei hätää ei meille tullut fasaani paistia tälläkään kertaan...
sitä paitsi minä valvoin tilannetta tarkalla silmällä kun Dantte
kipitti kotiin vihainen emo perässä....


4 kommenttia:

  1. Voi hitsi, on teillä aikamoinen fasaaniarmeija!
    Ja vielä Danttelle antoivat mokomat vauhtia. Mä en kyllä oikein tykkää fasaaneista, ne huutaa mielestäni rumasti ja kuopivat kasvimaan siemenet nokkaansa.
    Onneksi en ole täällä mokomia nähnyt.
    Täällä räksätti harakat aamuöisin koko alkukesän niin, että nukkumisesta ei tullut mitään. Mies kävi aina ulkona ulko-ovella ja löi käsiään yhteen pari kertaa ja niin laskeutui rauha joksikin aikaa.Sellaista se on maalla asuminen, mutta en kyllä vaihtaisi kaupungin ääniin.
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fasaanit voi edelleenkin paksusti =) Dantte on ottanut niihin jos "isännän " otteet ajaa niitä välillä takaa, mut ne pahus osaa lentää... ;) niin maalla on omat äänensä....tosin nyt talven tultua paljon paljon hiljaisempaa... =)

      Poista
  2. Hei! Kiitos kauniista sanoistasi edellisessä postauksessa. On teillä näköjään noita fasaaneja. Eivätkö ole tehneet tuhoja? Kissoista on varmaan hyvä apu pelottelussa. Meillä täällä on vain pari yksilöä mutta olen niitäkin yrittänyt hätistellä menemään. Edellisessä asuinpaikassa mylläsivät aivan tarpeeksi. Harakoita on myös ollut ja rastaat yrittivät viedä kirsikat puusta ennen meitä. Puukin kasvanut jo sen verran suureksi ettei voinut verkottaa. Pupujussit loikkivat pihoilla kesät talvet, että niin täällä Seinäjoen kaupungissa ;). Nyt lähden poimimaan vähän tyrnejä pakkaseen. Mukavaa viikonloppua ja toivotaan kaunista syksyä. t. sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Yllätävän rauhassa ollaan saatu olla tuhojen suhteen...ehkäpä kissien olemassa olo auttaa asiaan....ja pupuja meillä ei onneksi ole näkynyt ;) jote teillähän on siellä kaupungissa paljon vilkkaampaa meininkiä =) Kiitos

      Poista