sunnuntai 28. helmikuuta 2016

minun

salainen pahe...on huuto net ...kirpputorit...ja kaikki sellaiset mistä teen hyviä löytöjä. Kaikenlaista tarvittavaa =) Viime vuosina etsinnät ovat enemmän suuntatuneet taloon tarvittaviin asioihin. Joten olin TOSI iloinen kun jo tossa jonkun aikaa sitten huusin meille messinkisiä ovenkahvoja huutonetistä.
Ovenkahvojen mukana tuli kaikelaista härpäkettä...peitelistoja ym. Yhden tälläisen uusvanhan ovenkahvan hinta on domus clasican netti kaupassa 57€
ja minä sain koko kasan 17€.( 14kpl kahvoja + muut jutut )Nyt meillä on tarvittava kasa kahvoja niihin missä ei ole alkuperäisä vanhoja kahvoja. Jippii !

2 kommenttia:

  1. Heippa taas! Kyllä olet tehnyt hyviä kauppoja. Nuo kahvat on vielä niin kauniitkin. Meillä on myös lamppuhaave, sellainen vanha strindberg pöytävalaisin. Ei vaan ole tullut huutokapoissakaan vastaan ja muualla maksaa maltaita. Toinen haave on emalinen tattikulho. Pari kertaa on ollut tarjolla mutta hinta kipusi satasen paikkeille. Luulin että löytyy halvemmalla mutta ei ole löytynyt. Nyt kuukausi takaperin tuli sellainen ähky että mökille pitää saada ensi kesäksi retrokahvikupit. Keltainen väri vielä mikä ei ennen ole ollut yhtään mieleen. Kirpparia on kierretty niiden perässä ahkerasti mutta ei ole vielä kun muutama. En edes yritä samanlaisia vaan saa olla eri kuosia. Olimme viime viikon "lomailemassa" pohjois-karjalassa ja sillä reissulla tuli käväistyä joka kirpparilla joka tuli vastaan. Eipä löytynyt juurikaan mitään, parhaat on meillä täällä kotikonnuilla. Mutta lunta, sitä on saatu täälläkin.Oli oikein sattumaa että se viikko kun olimme poissa satoi kai enemmän kuin koko talvena. Perjantaina yli 20 cm. Tyttäret oli kolanneet sen verran että pääsi pihaan. Taimia mulla on nyt keijunmekkoja ja muutama tomaaatti ja kerrottu petunia. Kaikki oli reissussa mukana ja kasvilamppu kans. Ihan kaikile tätä ei viittis kertoakkaan... Mun pelakuut on varastossa vielä mutta täytyypä alkaa siirtelemään sisälle ja leikellä kans. Aurinko paistaa täällä meillä nyt, pitäiski mennä ulos vähän nauttimaan niin kauan kuin kestää. Mielenkiinnolla odotan sitä tapetointia. Clasun maaleja on muutkin kehunu, itse ei ole vielä tullut kokeiltua. Mukavaa kevättä! t. sisko

    VastaaPoista
  2. Moikka Sisko =) Noista kahvoista olin tosi iloinen...ja ainahan se on mukavaa kun tekee löytöjä =) Täytyy laittaa korvan taakse, jos vaikka jossain osuisi silmiin noita juttuja mitä haeskelet. Juu ei kerrota kenellekkään muulle että olet pienen pieniä taimia...mukanasi kantanut...;) Mulla tuli pieni ongelma taas ton ikkunatilan suhteen...liikaa pelargonioita...niin ennen kun alan tapetoimaan täytyy ikkunanpuoleinen lattia maalata jotta saan myös siihen noita pahuksen pelargonioita...olin alunperin ajatellut maalata lattian ihan viimeiseksi. No ei muuta kuin hommiin =) Ihania kevät päiviä sinne myös !

    VastaaPoista