tiistai 26. tammikuuta 2016

ou

jee ....
Laitoin ensimmäisen tilauksen wallpaperdirectille 13.01.2016 klo 12.59 ja jo klo 13.32 sieltä oli tullut sähköposti jossa pahoiteltiin että, tapetti jota olin tilannut, sitä ei ollut tarpeeksi. No yön yli mietittyäni vastasin viestiin ja vaihdoin tapetin toiseksi.14.01.2016 klo 13.41 Uusi tilaukseni vahvistettiin ja samalla sain hyvityslaskun erotuksesta. ( 24 h.) 15.01.2016 tapetit lähti matkaan Englannista ja 21.01.2016 ne olivat meidän oven takana.
Värimaailma työhuoneessa muuttui yön yli nukuttuani radikaalisti. Ensiksi siitä piti tulla täysin musta / valkoinen, mutta....
samalla tilasin makulatuuripaperia jota sieltä myös löytyy eri vahvuuksissa 600-1200. Itse otin 800 vahuutta koska olen huomannut että se on meille riittävän paksu. Makulatuuri paperi ( lining paper ) on siellä ihan järjettömän edullista. Tapettitalon vastaava paperi maksaa 10 € rulla ja wallpaperdirectissä nyt alessa se on 3€ rulla( normaali hinta on 5€). Makulatuurin tarkoitus on tasoittaa pohjaa ja jos tapetoitavien seinien pohjamateriaali on huokolevy kuten meillä, silloin se on ihan ehdoton. No se tapetti mikä työhuoneeseen tulee on Sandersonin primavera vintage tapetti tässä värissä.

Tapetin kuvio on siinä hauska että se on vuodelta 1926 ja meidän tietojen mukaan tämä talo on rakennettu 1929. Työhuoneessa on valkoinen katto ( nyt maalattu 3 kertaa. ) Paneloitu väliseinä on valkoinen ja lattiasta tulee saman värinen kun tässä kuvassa tapetin alla. Eli lähes valkoinen.Tätä tapettia tulee 3 seinälle osittain, joten se on oikein väriläiskä tässä huoneessa.
Nyt täytyy vaan malttaa hetki sen tapetoinnin kanssa, sillä ensimmäistä kertaa meille on käynnyt niin että ulkoseinä jossa on jo huokolevy ja makulatuuripaperi on yhdestä kohtaan revennyt. Syynä tähän on pakkanen, mahdollisesti huokolevyn pieni kosteus, ja puupesällä lämmittäminen. Eli se on kuivunut liikaa, saman olen huomannut nyt paneli seinässä kun aloin sitä toist kertaa maalaamaan siihen oli tullut jo rakoja.
Pientä haastetta tulee myös siiitä että normaali tapetti on 53cm. ja tämä tapetti 69cm. leveätä...ja kun ottaa huomioon meidän yli 3m. korkeat huoneet....
No eiköhän siitä selvitä.
Miksi tästä kirjoitin, oli se että sain ensiluokkaista ja nopeata palvelua kuten jo aiemminkin kerroin. Ja kun sitä saa se pitäisi myös aina muistaa jakaa, kun siitä tulee iloiseksi.

Lämmin ajatus !

PS.Tämä ei ole maksettu mainos....

2 kommenttia:

  1. Värikästä, mutta varmaan ihan jees kun muuten on vaaleata. On ne vaan ennevanhaankin osanneet, ei olis tullu mieleenkään että kuvio on vuodelta 1926. Onkohan sitä sitten 50-luvulla ollut neutraalimpi kausi. Työn iloa sitten vaan! Varmaankin pääsette pian hommiin. t.sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Sisko =) Se on tosi värikäs ! ja hauska nähdä mitä siitä tulee...niin ja jos siihen sitten kyllästyy...niin voihan sen sitten vaihtaa ;) Muissa huoneissa on tällä hetkellä niiiiin vaaleata, ja kun pidän myös vahvoista väreistä niin...katsotaan...mukavaa viikonloppua !

      Poista