keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

ja

sittenhän meille ilmestyi keittiö.
Jos ei nyt näissä kuvissa ota huomioon noita roikkuvia sähköjohtoja ja putkia tai saati sitten Osittain puuttuvia listoja niin se on niin valmis kun tällä hetkellä voi.

jos kuvissa näyttää että on poikkemia...niin näitä kuvia on tullut tässä matkan varella räpsittyä aikalailla ja kas tavarathan hakee paikkaansa =)
Olen iloinen monesta asiasta = pitkät pöytätasot, ihana iso 60 cm. Blancon silgraniittinen leveä allas, korkea katto, upea lattia, astianpesukone,hassuja juttuja, muistoja puretuna laatikoista,kaasuliedestä,ja tietysti siitä että kun esim.tiskipoytä seinälle ei mittojen puolesta olisi löytynyt valmiita kaappirunkoja niin Lassi rakensi ne ala-kaapit ja ovet.

Olen myös siitä iloinen kun meillä molemmat tykkää tehdä ruokaa yhdessä tai erikseen niin tässä nyt on sitä tilaa pyöriskellä että emme törmäile toisiimme koko ajan ;)
Vesijohdot on sitten se seuraava homma keittiössä sitä ennen joudumme aloittamaan koko vesijohtolinjan uudestaan ja laitamme uuden vedenlämmittimen.
Niin ja ne sähköt ja ikkuna ja ovi listat ja....ja...ja
ne tavarat hakee sitä paikkaansa...

mutta toimii...

Ai niin kun ne suunnitelmat muuttuivat tässä matkan varella niin tähän kohtaan
piti tulla sähköuuni, mutta Lassi teki siihen väliaikaisen pöydän ja siihen on nyt varattu paikka pienelle puuliedelle tulevaisuudessa.
joo se on keittiö....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti