torstai 27. helmikuuta 2014

oi

ihana helmikuu se lämpö palasi
ja aivan kohta nurmikko jo vihertää
ja sitten näyttää tältä
oi ihana helmikuu 
me ollaan ensimmäistä kertaa sitten sen jälkeen kun karistimme Helsingin pölyt ja hektisen elämämme, joutuneet ottamaan kalenterin ja aikataulut kevään tekemisiin.Viime keväänä kohtalo päätti toisin ja meiltä kai jäi vuosi pois  elämästämme....se että on joutunut tekemään aikatauluja ei ole olenkaan huono vaan hyvä asia se luo raamit sille mitä haluaa tehdä...tosin muuttuvat seikat on otettava aina huomioon...kuten kissejä täytyy rapsuttaa jne.
 ai niin, ja tältä osin julistan kevään alkaneeksi 
pelargoniat saivat eilen uudet mullat ja kanankakit.

Halaus !
ja ihanaa alkavaa  Maaliskuuta 


4 kommenttia:

  1. Olisipa maisema nopeasti noin vihreä, kuin tuossa kuvassasi. Kesää odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi niinpä =) mutta kohtahan se on....kesää odotellessa ;)

      Poista
  2. Kyllä vihreää saisi tulla. Oikein kyllästyttää kun tuo aurinko ei tahdo paistella ollenkaan. Vaikka on lämmpöasteita näyttää ulkona niin kurjalta kun on vain harmaata pilvimassaa eikä oikein huvita mikään. Käsi on jo kunnossa ja flunssanpoikanenkin selätetty mutta on vain saamaton olo. Kylvöksetkin itäneet heikosti, varsinkin keijunmekko. Kolmesta kylvöksestä tällä hetkellä yksi vajaan sentin korkuinen taimenrääpäle. Onneksi yksi vanhoista selvisi talvetuksesta ja pukkaa vihreää. Pelakuut selvisivät myös ilman suurempia menetyksiä. Mökillä pyörähdettiin tänään korjailemassa syysmyrskyn tuhoja. Kaksi suurta mäntyä meni nurin mutta onneksi ei mitään tärkeää jäänyt alle. Olihan se jännä tähän aikaan vuodesta käydä siellä. Tavallisesti ollaan käyty vasta pääsiäisen tienoilla ja silloinkin monta kertaa on täytynyt aurauttaa tie ensin. Nyt ei ollut sitä ongelmaa. Aurinkoisia päiviä odottaen ja toivottaen , sisko

    VastaaPoista
  3. Sisko = ) kerkesi se aurinkokin jo vilahdella ja takatalvikin muutaman päivän.... =)
    laitoin tosi maltillisesti siemeniä multaan kun tiesin että ei nyt vaan ole paikkaa ja aikaa niille,mutta tomatteja ja yrttejä oli pakko laittaa...Saitte sitten mökille polttopuita lisää, niitähän on tällä seuduilla monet tahtomattaan joutuneet korjaamaan, ja kyllä, näin yhdet mökkiläiset lauantaina ja sanoivat että viimetalvena oli 60cm. lunta tähän aikaan ?? ja nyt ei yhtään...outo on ollut talvi, jos tätä talveksi voi sanoa ; ) ihania kevään odotus päiviä !

    VastaaPoista