torstai 30. tammikuuta 2014

meidän

vuosi on alkanut hyvällä energialla ja sitä mukaa mukavalla tekemisellä. Meidän suuri haave on saada ensi kesäksi isompi myymälä käyttöön ja jotta se toteutuu täytyy tehdä töitä sen eteen...
No koska se myymälähän on ollut täynnä purkamattomia pahvilaatikoita ensimmäisenä niistä täytyy päästä eroon. Eli meidän piti rakentaa iso ruokakomero keittiöstä johtavaan oveen makuuhuoneen puolelle.
Lähtötilanne makkarissa tämä

tässä oli jo tyhjennetty kirjahyllyjä, oikealla puolella käynti keittiöön ja suoraan edessä oleva ovi aukeaa eteiseen mistä myös pääsee keittiöön.
oikean puoleisessa billy kaapissa oli osa liinavaatteita.
kuten näkyy...
keittiön puolelta katsottuna tältä
no sitten tuli tyhjä nurkka
siihen siirtyi 3 billy hyllyä
runko ja jotain levyjä...ja ikkuna...
ja kisseille oma kulku reitti...
sitten kannoin pahvilaatikoita päivä tolkulla keittiöön ja purin Gala neidin avustuksella...
järjestelin ja järjestelin...
ja kas sittenhän meillä on toimiva ruoka/ astiakomero
tässä näkyy syy miksi siihen tuli ikkuna..talon eteläpääty ja ihana valo..

tämä kuva on kaapin sisältä seinästä.
Keittiön puolella yksi kaappikin vaihtoi sitten paikkansa ja oveen tuli myös se kauan kaivattu iso liitutaulu.
no kun ne billy hyllyt meni ruokakomeroon...osalle kirjoista piti löytää uusi paikka olkkarista...jossa sohvakin oli jostain sattuneista syistä pyörähtänyt toiselle seinälle.
eli kiskoja kannattimia ja hyllylevyjä
ja kirjoja....
mites sitten ne liinavaatteet ?
seinään kiskot ja hyllylevyjä ja eteen verhot..
tämäkin on väliaikainen komero...makkari kunnostetaan sitten jossain vaiheessa, mutta vasta TOSI pitkän ajan kuluttua..
Olen ajatellut että jokaisessa huoneessa pitää aina olla jotain hauskaa ja sellaista mikä saa hymyilemään...niin tämä komero on nyt tässä se..
talo talon sisällä

2 kommenttia:

  1. Oletpas saanut hyvän ruoka/astiakomeron. Tuota tilaa ei koskaan ole liikaa. Näyttäähän sinulla noita astioitakin olevan kiitettävästi. Sama täällä. Itse ratkaisin asian niin että keittiössä olevassa saarekkeessa on toisella puolella kaapit jonne saa uskomattoman määrän kahvikuppeja ja juomalaseja ja muuta pientä sälää. Mutta jos kirppariostokset ja huutokauppaostokset jatkuvat samaan malliin olen auttamattomasti hukassa. Kissoilla on suloinen kulkureitti ja muutenkin taitaa olla hyvät oltavat.. On siellä laitettu tuulemaan kun noin paljon tavaroita löytää uuden paikan. Meillä ei taas ole tapahtunut mitäään sillä rintamalla muutamaan viikkoon. Sain jostakin käteni/olkapääni kipeäksi eikä ole onnistunut paljon mikään. Onneksi alkaa olla jo parempi, alkaa nimittäin tuo Voltarenin haju tympimään Iloista eloa sinne päin. terveisin sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokakomero on aivan loistava ja täyttynyt aika kiitettävästi =) mihin ihmeseen sitä kaikkea tarvitseekin....??? toivottavasti kätesi/ olkapääsi voi jo paremmin...kohtahan alkaa jo kevät hommat =) kissit rompottaa koko talon ympäri vähintää 2 kertaa päivässä kamalalla vauhdilla joten kulku täytyy olla turvattu, ja jostain syystä tänä talvena on sisälle tullut hiiriä enemmän kuin koskaan,mutta ei hätää kissit ovat ahkerasti hoitaneet työnsä. ihania päiviä !

      Poista