tiistai 24. huhtikuuta 2012

paniikki

mun oikeesti piti tänään hengittää syvään...ja ottaa paperi esille
ja kirjottaa sellanen pidemmän ajan suunitelma jota en varmaan
ole koskaan tehnyt...
ja vain sen takia että tiedän että kaikkea ei vaan pysty tekemään yhtenä
kesänä...kun pyrimme tekemään yhdessä...
ja miksi se tunne tuli ,on se että olen kävellyt pihalla ja katsellut...
mistä aurinko paistaa...mitä tuolla ja täällä on...
ja hamottanut mielessä miten se piha voisi toimia...
ja niin ymmärtänyt että se vie aikaa..
ja niin myös ajatellut että pitäisi varmaan katsoa
mitä sieltä löytyy...kuten nämä
lumikellot, jotka vain oli ilmestynyt sinne yksi päivä..
 ja nyt vaan täytyy nauttia kevään ensi tunnelmista...täällä
uudessa kodissa....
 Halaus !

6 kommenttia:

  1. Mekin, kun muutimme tänne Etelä-Karjalaan huhtikuulla -09, niin eka kesänä vaan katseltiin,että mitä missäkin paikassa mahdollisesti kasvaa. No, eipä kasvanut juuri mitään, tulppaaneita nousi ja puhkesi kukkaan muutama takapihalla. Siitä oli hyvä aloittaa oman mielen mukaan. Joka vuosi ollaan laitettu aina jotain uutta kasvamaan.
    Lumet on sulaneet pihasta, paitsi yks "kukkula" jonka traktorimies sai aikaan talvella. Saimaassa on vielä jäät, vähän jo harmaantuneet.
    Kauniita nuo lumikellot ja krookuset. Meilläkin krookukset kukkii. Muut ovat vielä aivan pieniä.
    Aurinkoista kevättä toivottaen!
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotain tiedän että pakko on tehdä jo tänä kesänä,mutta totta se on että pitäisi maltaa odottaa ja fiilistellä,että ei sitten taas ensi kesänä kaiva samoja paikkoja =) Aurinkoista kevättä myös !

      Poista
  2. Hei!
    Aloitin taimikasvatuksen ja olen etsinyt tietoa monilta sivuilta, mutta maalaiselämää blogiin jäin koukkuun ja sieltä tarkastelen aina uudelleen ja uudelleen asioita. Kiitos, että jätit blogin auki. Nyt sitten pääsen tutustumaan maalaiselämää osa 2.teen aina kun aikaa jää. On ollut mukava lukea teidän suunnitelmistanne ja toteutuksistanne eri projekteissa. Iloa ja onnea tulevaan sekä hyvää kevättä!
    -mökillä maalaiselämään totutteleva-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI kiitos ,hassua on se että hakusanat ovat juuri niitä ,taimikasvatus,kasvimaa,kasvihuone,ja jos jotenkin olen niitä pystynyt kirjaamaan ylös niin että siitä saa tietoa niin se on minulle suuri ILO, Täälläkin aletaan kohta lisäämään tekstiä niihin liittyen =) ja mukavaa kevään jatkoa sinullekkin !

      Poista
  3. Meillä päästiin jo haravoimaan. Nämä puutarhajutut on siitä hyviä että ne ei tuu koskaan valmiiksi. Aina voi jotain kasvia siirtää (ja isäntä kiittää) tai hankkia jotain uutta ihanaa. Istuskelupaikkojakin voi isommassa pihassa olla monta. Mikään ei voita aamupalan syömistä ulkona kauniina kesäaamuna lintujen laulua kuunnellen. Mutta nyt nautitaan simasta ja vapusta! t. sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olisi tarkoitus nyt vappuna maata kopsutta...on jo sen verran kuivanut. Niin eihän piha koskaan tule valmiiksi =)
      MUkavaa Vappua myös !

      Poista