sunnuntai 26. helmikuuta 2012

okei okei

myönnettävä on...vaikka meillä ei ole tällä hetkellä
kasvimaata eikä puutarhaa...viime viikon aurinko päivät 
saivat minut herämään todellisuuteen kevät on tulossa !
Katsotaan pakkaus vihkoa ja etsitään...
laatikko numero 53...puretaan...
ja tehdään inventaario siitä mitä tarvitaan...
kyllä mä nyt "yhdet" taimet johonkin saan laitettua...
eli kohta alkaa...
halaus  


2 kommenttia:

  1. Kyllä sää olet ollut tosi viisas, kun oot pakatessasi muuttolaatikoita tehnyt noin tarkkaa työtä,että löydät pienet siemenpussit kymmenistä laatikoista. Mekin oomme muuttaneet muutaman kerran tän yhteiselomme aikana ja luulin olleeni fiksu, kun kirjoitin banaanilaatikon päälle edes vähän, että mitä se sisältää.Mutta,että oikein vihkoon,se täytyy painaa mieleen.Mies entisenä kauppiaana tiesi, että banaanilaatikot vain kelpaavat kunnon muuttolaatikoiksi,ne ovat tukevia, niitä voi pinota päällekkäin ja pino pysyy pystyssä. Kauppoihin vain tilaus hyvissä ajoin ennen muuttoa,että eivät laita ko.laatikoita puristimeen.
    Minäkin voin sanoa,että olen jonkinlainen multasormi. Meillä on aikas paljon huonekasveja, jotka ovat taas kaikki selvinneet pimeästä ajasta,jopa vuoden takaiset amarylliksetkin (2kpl)kukkivat molemmat,eivät kylläkään ehtineet jouluksi,mutta hällä väliä. Tuulikaapin lattialla olivat sen jälkeen kun lehdet viimeinkin kuivuivat. Nyt ovat taas odottamassa ikkunalla lehtien ruskettumista,kastelen ja lannoitan niin kauan, että keräävät voimaa sipuliin seuraavaa kukintaa varten.
    Kunhan kesä koittaa,ulos on taas saatava kesäkukkia joka laatikko ja ruukku täyteen. Jotain uutta puutarhaankin tarvii taas laittaa, ruusupuskalle on jo paikka suunniteltu.Asumme rivitalossa joten pihaakin on missä sormensa voi multaan upottaa.
    Hyvää kevään odotusta sinulle!
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
  2. -MUR-MUR- Meillä oli onneksi sen verran aikaa pakata,...ja aika monta muuttoa myös tehneenä tiedän miten vaikeeta on sitten löytää mitään...ja varsinkin kun tiesimme että suurin osa tavaroista tuli ja on edellenkin varastoituneena niihin pahvilaatikkoihin...odottavat siellä kilstisti esim.keittiö remontin aloitusta...kun siellä on vain tasan 1 kaappi ja sekin tiskipöydän yläpuolella =) oi pihan laitto...en ole edes alottanut vielä miettimään...;) mutta ekat orvokin siemenet laitoin jo multaan...kukkia pitää olla ja paljon. ja ihanaa kevään odotusta myös !

    VastaaPoista