maanantai 30. tammikuuta 2012

...vaiheessa...

Toinen nimeni tulee olemaan tulevaisuudessa "vaiheessa" saman aikaisesti tein / teen pintaremonttia eteiseen,wc-tilaan ja oleskelu tilaan ja niin ne on vaiheessa...tai kylppärihän on aika valmis.Hölmöintä koko hommassa oli se että remontoin eteistä jota ei edes käytetä, mutta kun se on se pääsisäänkäynti siis se mistä vieraat tulee...kun me itse taas käytämme varaston sisäänkäyntiä..
Eteinen ennen, just kun olimme muuttaneet.
ja taas paljon valkoista maalia, vähän nikkarointia...

olen onnistunut keräilemään vanhoja paperitapetteja ja vaikka tässäkin tilassa tuli vain pintaremontti uhrasin yhden rullan..kun se sopi niin hyvin vanhan oven kanssa.
no se on niin kuin melkein valmis...

ja vaiheessa on tämä vaatetanko hässäkkä, siitä puuttuu vielä ovet jotka ajattelin tehdä rimasta ja kankaasta..no runko on jo kasassa ja tangot ja ja
Hassua tässä talossa on se että täällä on eri aikakausia.Asunto on kuin 60-luvulta haltex katot, ensto levyt, peitetyt peiliovet, haltex ja lastulevy seinät, muovimatot.
Myymälä, osittain puukuitulevy seinät, pinkopahvi seinät, aito alkuperäinen katto, lastulevy lattia muovimatto päällä, alla puulattia, osittain vanhat listat ja ovet.
Ja yläkerta täysin siinä alkuperäisessä kunnossa pinkopahveineen ja pönttisten kera.Totaalinen tuho ja purku alkaa sitten myymälän puolelta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti